Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana

Assegurança Esportiva

Normes d’actuació en cas d’ACCIDENT ESPORTIU

L’assistència mèdica garantida en la *pòlissa serà prestada pel centre mèdic concertat amb Allianz.

En cas d’accident esportiu:

 1. Emplenar el comunicat degudament segellat per la Federació que ja us hem enviat.
 2. Cridar al centre de atenció 24h que Allianz ha facilitat 913 255 568 o 902 102 687 L’accident ha de ser comunicat immediatament *después de la seua ocurrència.
 3. En la atenció telefònica deureu facilitar:
  – Dades personals del lesionat/a
  – Entitat esportiva a la qual pertany.
  – Data i forma en quina ha ocorregut.
  – Danys físics ocasionats
  En aquesta comunicació se vos facilitará un número d’expedient que deureu anotar en el comunicat. Se vos donarà cita amb el facultatiu.
 4. En el moment d’acudir a la cita el lesionat deurà presentar el comunicat asseguránt-se de quedar-se una còpia del mateix a l’eixida de la visita.

EN ELS CASOS D’URGÈNCIA VITAL

En els casos d’URGÈNCIA VITAL el lesionat podrà rebre l’assistència mèdica d’urgència en el Centre Sanitari més pròxim. Allianz es farà càrrec de les factures derivades de l’assistència d’urgència presentada en les primeres 24 hores des de la data d’ocurrència de l’accident. Una vegada superada la primera assistència d’urgència el lesionat haurà de ser traslladat a Centre Mèdic Concertat per a continuar el seu tractament.

En cas de permanència en centre mèdic NO CONCERTAT, Allianz no assumirà el pagament de les factures derivades dels serveis prestats.

Documents d’interés:

Llistat de clíniques València.

LListat de clíniques Castelló.

LListatde clíniques Alacant.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad