La direcció general d’esports de la Conselleria d’ Educació, cultura i esport ens informa, que per al pròxim curs escolar 2020/2021 els esportistes d’elit d’aquesta federació, en funció dels seus resultats esportius, poden sol·licitar cursar un batxillerat amb un disseny específic per a esportistes d’elit.

Aquest batxillerat està en funcionament des de fa onze cursos i en ell s’integren diferents esports obtenint fins ara molt bons resultats tant a nivell acadèmic com esportiu.

El principal objectiu d’aquests estudis és compatibilitzar de la forma més adequada la pràctica esportiva amb els estudis previs a l’accés a la universitat, per al que s’estableixen diferents mesures educatives.

Aquest batxillerat s’imparteix en l’IES Conselleria de valència i compta amb les modalitats d’humanitats i ciències socials i científic-tecnològic tant en 1r com en 2n curs.
Més informació

http://iesconselleria.edu.gva.es/batxillerat-esportistes-delit/

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad